הרשמו לניוזלטר שלנו
2
Navigation Menu

יקב קטמון

יקב קטמון ממוקם בלבה של השכונה הירושלמית. היקב פועל משנת 2000 ומייצר כ-1,500 בקבוקים בשנה. ייחודו של היקב, מעבר לגודלו הזעיר, נובע מהזמן הארוך שעובר מן הבציר ועד שהיין יוצא לאור. ביינות אדומים, לאחר התסיסה הכוהלית, היין שורה במיכלי התססה כ-3-4 חודשים, לאחר מכן היין עובר ליישון בחביות עץ אלון ל-26 חודשים ורק לאחר מכן לפחות עוד שנה בבקבוק. ביינות לבנים, היין מתיישן בחבית על השמרים (בתוספת בטונאז') ל- 14 חודשים, ומשם, לפחות שנה בבקבוק.
יינות יקב זה כשרים.
שרדונה 09
Red Blend 2009

מורכב מ-50% ענבי קברנה סובניון ו-50% ענבי מרלו אשר נבצרו בחוות טל שבשפלת יהודה. היין התיישן בחביות עץ אלון צרפתי למשך שנה וחצי. למרות שעברו שנתיים וחצי מהבציר, היין רק בתחילת דרכו ועשיר בטאנינים. יחד עם זה ניחוחות הפרי וטעמיו מורגשים היטב, וכוללים גם רמזים לשוקולד מריר ופרות יבשים (בעיקר שזיף).

יין זה כשר

מוסקט המבורגי - 2010
מוסקט המבורגי 2010

יין קינוח בעל מתיקות עדינה שיוצר מ-100% ענבי מוסקט המבורגי אשר נבצרו בחוות טל שבשפלת יהודה. התירוש הופרד מייד מהזגים האדומים ולכן היין הוא יין לבן. התסיסה הופסקה ע"י הוספת אלכוהול, וכך נותר סוכר שיוצר את המתיקות העדינה. היין יושן בחבית עץ אלון צרפתי למשך 20 חודשים, באופן שלא יטשטש את טעם הפרי המובהק. בזכות הסוכר, העץ והאלכוהול הגבוה יחסית ליינות קינוח, נוצר יין דבשי וחמאתי מעט, ששומר היטב את ניחוחות הפרי.

יין זה כשר.

WINE & FRIENDS | +972.52.243.4049 | Info@WineandFriends.co.il

The Pitch Factory + YoYoMedia